Deprecated: Methods with the same name as their class will not be constructors in a future version of PHP; Debug_Bar has a deprecated constructor in /home/uvgsi/public_html/wp-content/plugins/debug-bar/debug-bar.php on line 20
Informacija o možnosti prijave v sistem obveščanja v primeru motenj na vodovodnem sistemu - UVG d.o.o. - podjetje za upravljanje, vzdrževanje in gradnjeUVG d.o.o. - podjetje za upravljanje, vzdrževanje in gradnje

Informacija o možnosti prijave v sistem obveščanja v primeru motenj na vodovodnem sistemu

12.12.2017

Spoštovani,

uporabnike pitne vode v večstanovanjskih objektih obveščamo, da je JP VODOVOD-KANALIZACIJA d.o.o., ki na vašem oskrbovalnem območju izvaja gospodarsko javno službo oskrbe s pitno vodo, vzpostavilo sistem obveščanja uporabnikov v primeru motenj na vodovodnem sistemu. Motnje na vodovodnem sistemu se občasno zgodijo kljub našim prizadevanjem, da bi uporabniki motnje kar najmanj občutili.

Vabimo vas, da se v sistem prijavite.

Prijavo izvedete tako, da izpolnite kontaktni obrazec za prijavo na obveščanje, ki ga najdete na naši spletni strani www.vo-ka.si v meniju z naslovom »Prijava na obveščanje v izrednih razmerah«.

Navodila za izpolnitev obrazca

Obvezna podatka za prijavo na obveščanje sta naslov vaše e-pošte in številka odjemnega mesta. V vaš e-predal boste z namenom preprečevanja zlorab ob registraciji prejeli informacijo, da se je postopek prijave v sistem za obveščanje pričel, ki ga boste s klikom na sporočilo potrdili. V vaš e-predal boste prijeli tudi informacijo, da je bila prijava uspešna.

Številka odjemnega mesta je prav tako obvezen podatek in ga najdete na računu. Sestavljena je iz dveh številk, ki sta ločeni z znakom “/” brez presledkov. Uporabniki večstanovanjskih objektov informacijo o številki odjemnega mesta pridobite pri upravniku vašega objekta, če vam račun ni dostopen drugače, npr. v e-arhivu. Za obveščanje v primeru izrednih dogodkov na vodovodnem sistemu se na eno odjemno mesto lahko prijavi več oseb.

Upravnik večstanovanjskega objekta se lahko prijavi tudi na obveščanje o dogodkih, povezanih z aktivnostmi JP VODOVOD-KANALIZACIJA na vašem odjemnem mestu, npr. za dogovor o zamenjavi vodomera. Sistem za obveščanje sprejme zgolj dva kontaktna podatka (npr. predstavnik upravnika in predstavnik stanovalcev), zato prijava več oseb ni možna.

Sistem vas bo v primeru neobstoječe številke odjemnega mesta opozoril, da je prišlo do napake.

Če ste na sistem za obveščanje prijavljate po dogovoru z upravnikom kot predstavnik stanovalcev in s šifro upravnika ne razpolagate, nam pišite na voka@vo-ka.si.

V primeru težav pri prijavi v sistem za obveščanje nam pišite na e-naslov voka@vo-ka.si ali pokličite brezplačno modro telefonsko številko 080 8652, nato pritisnite 7.

Želimo vam uspešno prijavo v sistem in kar najmanj motenj pri oskrbi s pitno vodo.

Lep pozdrav,

 

Direktor sektorja Vodovod:                                                               Direktor družbe:

Jože Tomec                                                                                                        Krištof Mlakar